Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovan oss eller djupt under

 

 

Älskar du lidandet,

eller att andra lider?

 

Ställ er inte på barrikaderna
basunerar du ut


ifrån den högsta


som inte bär




Övriga genrer av Mona*
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-29 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*