Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du...

Om du stressar

Stanna upp
och
se dig omkring

Inget rör sig
utom du




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-05-29 19:39



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Här säger du mycket med få ord! Just det, inget rör sig utom vi själva. Bra att bli påmind om det!
2008-05-30

  Havsbris
grattis för placering ;o)
alltid värd dig ;o)
2008-05-30

  Havsbris
wow

det var inte bara
läsvärd, men tänkvärd
med...

Otroligt bra fångad!!
Så är det... ;o)
2008-05-30

  Daniel_78 VIP
kan behövas upprepas

bra där
2008-05-29

  prinscess VIP
mycket kloka ord
2008-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Mycket väl valda visdomsord!
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP