Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tusen ursäkter.

Jag kan be om ursäkt för saker jag säger när jag inte är riktigt hel.
För alla de saker jag trodde var rätt men som ändå var fel.

Jag kan be om ursäkt för det jag gjorde när jag var helt utan sans.
Jag kan till och med be om ursäkt för saker jag inte trodde fanns.

Men så länge jag finns, lever och lär...
kommer jag aldrig be om ursäkt för den jag är!




Fri vers av Arcadia1
Läst 481 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-30 01:42



Bookmark and Share


  Pot Pourri
märker! så rätt. tack för stor skrift
2009-01-17

  Olof Lagerhorn VIP
En text som på ett skicligt sätt fångar vad det är att vara människa; sånt vi alla har gemensamt. Och i de sista raderna:
det eviga trotset, hoppet, som gör att vi orkar gå vidare. Härligt flyt i texten, och en skön, vältajmad stegring.
2009-01-12

  Eylin
Känns helt rätt, härligt!
2008-12-22

    sunnanvind
Den här var adresserad till mig idag känns det som...läser och läser och *bokmärker*...Tack!
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Arcadia1
Arcadia1