Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinternätter.....den stilla världen.


Minnen av kristall.

Jag minns när stjärnorna strödde sitt silversken över snötäckta ängar.

Hur skogen sjöng lugnande sånger smidda av gran och fur.

Jag minns märgelgravarnas frusna & skimrande spegelytor.

Snöbollar som jagades i rasande fart.

Jag minns byns blinkande fönster i horisonten.

Världen var klädd i silver och dina ögon var av klaraste kristall.


Nu har stjärnorna slocknat och ingenting är som förut.

Men det är skönt att bära på minnen för de tar aldrig slut.







Övriga genrer av Arcadia1
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-30 02:35



Bookmark and Share


    sunnanvind
Jag minns när stjärnorna strödde sitt silversken över snötäckta ängar

Du skriver så jag ryser här...såna minnen har jag också...jag tycker mycket om din text..

Vinternätter.....den stilla världen skriver du...

Precis så var det...minnen dyker upp, känslan du förmedlar så väl gör att jag sitter och vill stanna kvar vid alla dina rader...
Jag vistas mycket ute i naturen och känner in och längtar plötsligt dit...till vinternätter! Norrlänning som jag är så finns det många av dem här uppe...långa och gnistrande!
Applåderar hela din dikt!
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Arcadia1
Arcadia1