Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På piren än en gång


Linjer

Och bortom
dessa våta skyar

himlen havsspeglar
havets sandvåg

mitt emellan

båtformationer
frusna på blottad
botten

tidvattnet
drar sig
tillbaka

08.05.31

 

 

Bild kommer när jag fått tillgång till dem jag fotade och är hemma vid mitt photoshop igen/LJ




Fri vers av Lena Renman
Läst 459 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-05 07:17



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
ett vackert, vilsamt fotografi, skulle själv velat stå där och njutit av allt detta vokalmjuka
2008-06-06

  katt.inc
Skulle gärna varit med på den här piren men jag får nöja mig med att läsa om upplevelsen här, och den är skön och du målar en klar bild där jag kan njuta.
2008-06-05

    ej medlem längre
Vackert om vattenlinjen och fenomenet med tidvatten har alltid facinerat mig!
Snyggt!
2008-06-05

  Maria Zena Viklund
åh vilka fina men ändå vemodiska bilder du skapar här, applåder o bokmärke!
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman