Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon var från Egypten och Hette Nashwa.


Min första kärlek / Nefertiti

Dina havets ögons djup
Hemsöker mig i sömnen.

Första förälskelse!

Naken, med din, världens vackraste hud
Och ditt hår, sublimt i mina näsborrar

Du fragila!

Fyller mig, din arvsmassas egenskaper;
Livskraft! Rubinröd.

Tänker på dig

På dagen då vi visste att vi frivilligt skulle
Lämna varandra för alltid och kysstes







Fri vers av isidore
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-31 00:43



Bookmark and Share


    Starblizz
Så vackert att... ja...
2008-06-01

  taowaki
Lämnar som en öppning i den sista strofen...\"På dagen då vi visste att vi frivilligt skulle
Lämna varandra för alltid och kysstes\". Sara
2008-05-31

  friheten
Vacker
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore