Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apokalypsen är här, sitter på ett tegeltak, läser och allt känns som vanligt

Brukade sätta mig på ett
alternativt ölhak
Emedan jag föredrog
fullständiga idioter.

Dvs, de
som har mer att säga än andra.




Fri vers av isidore
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-31 02:47



Bookmark and Share


  Noomie
Åh jag gillar det!
Kort, rak och ärlig men ändå så mycket undangömt.
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore