Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattliv.

Gryningen kom som den gjort så många gånger.
Fast denna gången utan glädje bara ånger.

Natten har passerat och jag hade varit ett med den.
När koltrasten sjöng var skönt att komma hem igen.




Fri vers av Arcadia1
Läst 385 gånger
Publicerad 2008-05-31 03:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arcadia1
Arcadia1