Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet att när jag har dött så vill jag bli en elefant. Och denna pojken ville bli en tiger.


Syster, när jag blir stor ska jag bli en tiger.



Det hände en gång att jag mötte en pojke som talade till mig på ett sätt som ingen annan hade förut.
Han och jag vi talade om så många saker,

och han sa till mig att han ville bli en tiger när han blev stor.
\"En tiger?\" sa jag \"det kan du ju inte bli...\"
\"Jag brukar få höra det,\" svarade han mig då med den mjukaste rösten av alla \"men jag kommer inte bli stor, jag är sjuk. \"




Fri vers av Kramgalen
Läst 386 gånger
Publicerad 2008-05-31 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen