Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrattet får helvetet att blunda o mina ögon att le himmelskt.. alltid älskad av mig.. alltid ska hon finnas..


Hon ska få evigt liv

Kvällen har nyss fötts
där går en flicka jag älskar så
kramen som väntar får världen att le av glädje
leendet får den lycklige älskaren att glömma det oundvikliga mörkret
skrattet får helvetet att blunda o mina ögon att le himmelskt
o hennes hand smeker mina själsliga sår
får dem att läka
får dem att försvinna
hon gör mig lika lycklig som en fågel om våren
jag vill bara kvittra av djup glädje i hennes änglalika närhet
hon gör hela själen så hel
alltid ska hon finnas
allt jag begär är att hon ska få evigt liv
må avgrunden låta bli att sluka hennes själ
må paradisets grindar vara öppna för den underbara
alltid älskad av mig




Fri vers av Skrivarn
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-31 23:14



Bookmark and Share


  Fallenängel
*ler jättebrett* naaw babyyy <33 Asabra skrivet! Jag älskar dig, bara dig!! <3333
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn