Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyren ska visa vägen

 

 

Jag kommer att ha fyren tänd hela sommaren

och hoppas

på en bukett med små rosor i födelsepresent av dig.

 

Så att fiskaren hittar stimmet

 

Jag kommer att släcka fyren efter födelsedagsfesten

och hoppas

på att kyrkovaktmästaren fått ledigt helgen efter.

 

Så att inte fiskarens båt sjunker.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-01 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf