Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När alla känslor blandas ihop

 

Solens strålar
varma

styrka

rädsla

oro

själens kärna
finns i vattnet
när jag åter når ytan,
andas ut

 

finns den här?

sorg

förmyckenhet

avund

tillit

 




Övriga genrer av Mona*
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-01 21:55



Bookmark and Share


  devilsangel
svåra men nödvändiga tankar...fint förmedlat..
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*