Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem vill inte ge en sån...


Dagens Ros


DAGENS ROS vill jag ge vår goa präst
Som talade så vackert
Stod där med sin korta klänning
Den var så söt
Fast kanske lite väl kort…

Fast söt var hon
Med sin korta klänning
Som till en fest kanske
Av de mer lössläppta slaget
En våt kortsläppt fest

Men så var hon i kyrkan
Klädd som en strandraggerska
Som en som bara ville bli uppmärksammad
Så söt som hon var

Likt ett lössläppt kvinns
Som hugger på allt
En lössläppt vemsomhelst flicka

Nästan som ett som bjuder upp
Herrarna som ett luder
Som ett riktigt lössläppt luder

Om än söt, i sin horaktiga klänning
Som passade på vilken gata som helst
Rena prostitut utseendet

Om än väldigt söt
Väldigt väldigt söt

Horigt ludersöt…

Tycker, Moraliska Marie




Fri vers av LassO
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-02 11:14



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Undrar om inte Moraliska Marie hade fått en släng av den svårartade formen av avundsjuka!
2008-06-02

  RogerIvan
Kvinnorna vill vara ensamma i sin vackerhet, bara hon, lockar männen. Ve den man som tittar för mkt för länge, Ve den man som inte tittar... Ve den kvinna i närheten som också visar upp sina behag.
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO