Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill tro att drömmar kan bli verklighet. Jag vill inte bli sårad Jag vill inte heller - Såra dig.


Sanningen - eller tystnaden?


Hjärtat mitt
Vänta


Hur kan du vara min
när jag inte kan se
med porlande
grusade ögon
vem du är?

Hjärtat mitt
Vänta till sommaren
Vänta till hösten
Vänta
Tills jag skriker \"hej\"
På riktigt

Och inte längre kan
Mima
vänta

Du skiker
tjuter
ropar
ordet
\"HEJ!\"
Och kysser mina vader

\"Men jag är din
och du är min...?\"

Jag känner hur tårarna
bränner svarta hål över mina skulderblad


Du håller hårt min hand
och kysser mina kindben
\"Dame un besito\"
mumlar jag
samtidigt som jag hoppas

att du inte är den jag anar att du blir
utan att du verkligen är

den alla andra
tror att du är.




Fri vers av Flickan utan vingar
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-02 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan vingar
Flickan utan vingar