Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjällfunderingar/irritation


Rödspettan inuti
som liknar Plupp
Har slagit knut på sig själv

Frågan är nu
Om jag ska passera och säga "Hej"
- Eller hämta lite mer Karlssons Klister?




Fri vers av Flickan utan vingar
Läst 548 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-10 03:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan vingar
Flickan utan vingar