Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Osäker blir jag ständigt - då du inte längre finns här - och viskar i mitt öra


Vinden viskar; "älska"


Havet mumlar; "kom"


*


Jag ligger i min säng

av söndermalda förhoppningar

som så mycket annat

och tänker på kärleksvissionen vi delar

och din för mig

chiffererade kärleksmani

*

"Varför skulle du vilja kyssa

en groda som Jag

under stenhimlen och kraven på axlarna?"


Min egen identitet

tappade jag

någonstans längst vägen

Det enda jag vet - är att jag älskar dig




~



Du är det finaste jag vet

- och jag förtjänar inte dig





















*




Fri vers av Flickan utan vingar
Läst 656 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-01 00:28



Bookmark and Share


    Jojjan
Jo, det är du ;) (syftar då på sista raden) Vacker dikt för övrigt!
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan vingar
Flickan utan vingar