Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var liten och sjuk i psyket och förvandlades den hösten till en modig liten varelse, nu sviktar det framåt och hitåt, men jag minns utsattheten som ändrades till tillit


Du blev den som förstod

De tog ifrån
dig
din myndighet

För du ville
söka
livet i verkligheten
och
fann döden som enda sanning

Du
blev utan
din identitet
i deras tysta
korridor

Du
spydde
upp ditt liv
på någon
annans våning

Du
levde i
de dystras
värld
och såg
ej
någons nåd

Du
levde
i de tystas värld
men talade
i
tungor

Du sökte i förvåning

Du blev den som förstod

Nu
är världen
annorlunda

Nu
ser du inte endast sorgen utan även allas levnadsmod


Sara 28/10-2000




Fri vers av GaiaKaja
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-02 20:12



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet min vän!
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja