Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nakna roten

Den nakna roten gror
under jordens köld
den tysta rädslan
frodas under salta tårar
den hårda vinden
sliter i den svaga rotens
tråd

men fröet sprids
med vindens hand
från fjärran land
men lyckan gror
någonstans bakom
rädslans draperi
bakom mörka nätters
kyla

solen väntar
bakom molnen
snart är
den hos dig
för att smälta isen
i ditt hjärta
för att torka tårarna
den nakna roten
gror snart åter

stark av din kärek
ja stark.




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-02 20:49



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vackra rader!
2008-06-02

  Hildegun Relefors
tack för den fina tröstedikten!
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~