Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svenska uppgift... blev ganska bra :D


Vad är sommaren?

Hur ska man kunna beskriva sommaren?
Kan man säga att det är en varm årstid,
Att det är barnens årstid?
Kan man säga att det
är en årstid för lek och bad?

OM man kan säga så,
skulle det inte vara rätt
Visst det brukar vara varmt på sommaren
Och barnen brukar ofta vara ute och leka

Själv brukar jag ofta leka och bada
En chans för mig att bli lite yngre
Men det är inte sommaren, inte allt

Som ett isberg… toppen i alla fall
För djupt inom oss vet vi
Att sommaren är något mer
Något större…

Sommaren är som ett väsen
Något levande…
Sommaren är som en ande
Något magiskt…

Du kan aldrig veta exakt
Vad sommaren är
Men du kan alltid gissa
Och hoppas på att se




Fri vers av Sikska
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-03 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska