Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror vi vet...

Kan du se en sommar äng i full blom
I månens silver ljus?
Kan du se dem…?
Skygga varelser, men fagrare än någon mans dröm

De lever här i sommarens skydd
Lever bland träden, blommorna och marken
På något sett vet jag…
Att dem är sommaren, men även oss

Skapta av magin
Som kommer djupt inom oss,
Från de oskyldiga ögonen
När vi var små och fortfarande trodde på det omöjliga

De är födda
Av det första skrattet
Hos en människa
Av den magin som kommer från riktig glädje

Sommaren är väsen….
Sommaren är magisk…
Sommaren är oss….




Fri vers av Sikska
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-03 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska