Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bara utropa ett medelande för alla paranoida!

Man är alltid för ung,
för att göra det man vill...
Man är aldrig gammal nog,
för att få sin vilja fram...

På något sätt
får man alltid misstänkta blickar
vart man än går...
Vad tror dem jag tänker göra?

Jag är inte direkt en tjuv
förklädd till en tonåring
Jag är bara en tonåring
som folk tror är en tjuv

Dem riktigt bra filmerna
är ju sexton års gräns...
och jag är inte sexton
så dem får jag inte se...
och tro mig, det svär jag högt för

Några misstänktsamma blickar här och där
och man börjar bli paranoid...
fortsätter folk så här
blir jag nog snart schizofren...

I en kass miljö skapas få diamanter
I en realativt bra miljö skapas flera diamanter
I en jäkligt bra miljö... hm... ingen kommentar

Det finns något som heter för mycket vatten mår ingen växt bra av
för lite vatten (kass miljö) torkar ut växten
lagom vatten (bra miljö) perfekt växt!
för mycket vatten (jäkligt bra miljö) drunknar växten
Eller för många kockar gör en usel soppa
tänk i dem banorna...

Var inte misstänksama mot alla under er ålder
(eller alla utom dig själv)
det är inte bra för din hälsa...

Låt andra sköta ditt och du kacklar och klagar på ditt
då kommer världen garanterat bli en bättre plats
(om du för meddelandet vidare till dina "vänner")




Fri vers av Sikska
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-29 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska