Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att inte orka mer


Flydde

slutade prata
flydde
meningslösa ord
orkar inte
doft av vanilj




Fri vers av JuliaS
Läst 464 gånger
Publicerad 2005-06-30 20:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och kristallklart
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

JuliaS
JuliaS