Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om en tid då det kändes som om någon stulit min lycka


Tjuven

Det var ingen som såg tjuven,
tjuven som stal min lycka
när jag minst anade det

Det var ingen som stoppade tjuven,
tjuven som la min lycka i en låda
och stängde locket

Det var ingen som såg tjuven,
tjuven som stal min lycka
inte ens jag




Fri vers av JuliaS
Läst 574 gånger
Publicerad 2005-08-28 20:01



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Mycket bra skrivet - om stulen lycka - en ros till dig
2005-09-04

    Filosofen
åhh grymt bra :)
2005-08-29
  > Nästa text
< Föregående

JuliaS
JuliaS