Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev den för ganska länge sen när saknaden var stor


Dina händer

Du gömde våra händer i din ficka
när vi gick i snön som gnistrade
i månens bleka glitterljus

Våra händer var pusselbitar

Minns du?

Jag minns

jag minns dina händer




Fri vers av JuliaS
Läst 529 gånger
Publicerad 2005-08-27 17:20



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så här kändes det - då när jag var sexton - och han och jag gick där i snön - förälskade - tack för din fina dikt
2005-09-04

  Johan Sundström
Vackert, hur minnena som känns mest fastnar bäst.
2005-08-29

  Markattan
Väldigt skör och vacker om ett fint minne.
2005-08-27

    ej medlem längre
Vackert, rätt och slätt, vackert.
2005-08-27
  > Nästa text
< Föregående

JuliaS
JuliaS