Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar om det förflutna


En tid

Längtar till
en tid
Då allt var vackert
en tid
Då jag hörde din röst varje dag
en tid
Då du och jag var på väg att bli vi
en tid

Då det inte var försent




Fri vers av JuliaS
Läst 534 gånger
Publicerad 2005-08-20 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JuliaS
JuliaS