Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ny version av en gammal dikt


Saknaden

Den kommer när det skymmer
När mörkret allt slukar

Den finns kvar där när jag vaknar
Precis som den brukar


Den gömmer sig i ljuset
Och säger inte ett knyst

Den smyger sig tillbaka
När allt åter är tyst


Den är en otäck känsla
Som inuti magen finns

Den är saknaden efter det vi hade
Det är vad jag minns




Fri vers av JuliaS
Läst 535 gånger
Publicerad 2005-09-07 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JuliaS
JuliaS