Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
enkla ting som gör mkt


Såpbubblor

så sköra
så vackra
flyger de mot molnen
lyckopillren
de får mig att glömma
och sprider glädje
i vår dystra värld




Fri vers av JuliaS
Läst 538 gånger
Publicerad 2005-08-20 00:24



Bookmark and Share


    Filosofen
ahh vill h en sån där såpbubbla och följa med upp :)
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

JuliaS
JuliaS