Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnelbanan

Våra ögon möttes i glasets spegel
utanför rusade mörkret förbi
vagnen skakade till
jag höll kvar din blick
och i en evighetssekund
var omvärlden obetydlig




Fri vers av JuliaS
Läst 570 gånger
Publicerad 2005-08-12 11:38



Bookmark and Share


    BrokenHearted
Fångar mig intensivt... fantastiskt fint
2005-10-02

  Tove Meyer VIP
visst är det underbart när man hamnar i en sån situation. bara man vågar hålla kvar blicken.

väldigt vackert.
2005-08-30

    ej medlem längre
Bra, fastnade speciellt för de tre sista raderna.
2005-08-12

    ej medlem längre
Väldigt varm och kärleksfull. Jag älskar denna dikt, jag lägger in den på favoriter. Den får en att känna sig betydelsefull av någon anledning.
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

JuliaS
JuliaS