Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta blickar

tysta blickar
händer som helar
jag faller tillbaka

ordlösa rörelser frambringar
minnen

mot dig är jag alltid svag




Fri vers av JuliaS
Läst 589 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-02 02:03



Bookmark and Share


    Miss Johansson
påminner om mig!
bra skrivet :)
2007-08-10

  Rublev
Mycket fin! Koncentrerad och doftande!
Med ljusa öppningar, livsrymd...

”ordlösa rörelser frambringar
minnen” Mmm...
2005-11-15
  > Nästa text
< Föregående

JuliaS
JuliaS