Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om musik som verkligen berör


Musiken

Musiken letar sig in under min hud
Varje ton är en rysning
Varje ord en insikt




Fri vers av JuliaS
Läst 510 gånger
Publicerad 2005-06-30 20:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert och nyskapande. Väldigt fint!
2005-08-12

  A-M
Vet inte, tycker att den verkade stanna upp vid fel tillfälle. Annars uppskattade jag dikte mycket! :)
2005-06-30

  calle
Precis. så känner jag!
underbart skrivet.
2005-06-30

  Ola Rydberg
Fin
och stark
2005-06-30
  > Nästa text
< Föregående

JuliaS
JuliaS