Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om tankar i natten


tick tack

tankarna virvlar inom henne
sinnet får ingen ro
månen lyser över flickans kalla kind
natten är så tyst
hon är ensam
tick, tack




Fri vers av JuliaS
Läst 473 gånger
Publicerad 2005-06-30 20:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tiden går, slår tungt
men står ändå helt stilla

denna dikt är väldigt bra formulerade. Månskenet och allt det andra får den att kännas lite sorgsen och att den går sakta. Som om flickan är centrum av universum och att detta är hennes saga. För en gångs skull.
2005-08-12

  Ola Rydberg
Vacker i sin enkelhet
2005-06-30
  > Nästa text
< Föregående

JuliaS
JuliaS