Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du är min prinsessa


Kasta ner ditt hår




Man skulle kunna se rakt igenom hela världen.
Har man slutna ögon med öppna ögonlock, syns inget.
Du stirrar bara rakt ut, eller in i tomheten.

För några sekunder finns ingenting och du är kanske inget alls.

När väl du landat igen, syns det knappt på klockan.
Den har liksom givit dig ett ögonblick av total stillhet.
Det var bara du som existerade just då, inte tiden.

Rummet kan då känna väldigt nära, men vidgas snart.

Man skulle kunna övertyga vem som, om vad som.
I just det ögonblicket, är allt möjligt, men bara just då!
Förstår du vad jag pratar om? Gör jag det själv?

Mina tankar vet vad dom betyder, men vet jag?

Existensens alla mysterier är en ekvation för mensa.
Mina tankar en ekvation för de lärde.
Men min kärlek till prinsessan i tornet, är enkel.

Kasta ner ditt hår, Guldlock låt mig rädda dig!




Fri vers av Michaela Förne
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-04 01:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vill inte vara näsvis, men var det inte Rapunzel?
2008-06-04

  camillala
oj den här gillar jag!
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Förne
Michaela Förne