Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nuets ändlösa vara;

njuter av långsamheten
hängmattor fyllda av ro

vilar i tankarnas tystnad
koltrastserenad och humlesurr

och förundras stilla

över att din hud luktar sommarvärme

Vill ingenting annat
än att vara just här




Fri vers av Agnes
Läst 797 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-06-04 10:39



Bookmark and Share


  Joe Hank
Verkligen kanonbra! känsla och nu som fångar en... friskt som en vårvind...
2009-02-07

    Bodil Sandberg
Du är fantastisk i ditt språk och din känsla suverän..jag applåderar denna somriga varma vackra!!!
2008-08-10

    JJ VIP
Helt underbart njutande! Mvh. JJ.
2008-07-22

  Propella
Den ångar värme och lugn och hopp-trots-allt. Härligt att läsa dig. Som alltid.
2008-06-27

  Rublev
tycker mycket om!
den andas stark närvaro
och insikt!
2008-06-23

  Jer
Många fina ord - och dikter - funnen i denna trädgård.
2008-06-20

    humla
:) en sånhud har jag också att snosa intill, utan hängmatta men nära nog segel intill. Det är så fint, så fint.
2008-06-14

    Noomi
det här är livskvalitet..
underbart..
2008-06-08

  devilsangel
känner en så trygg närhet och värme i dessa rader...underbart!
2008-06-04

  Björn Karlsson
Någon pava rött och vitt
ett block och en penna

glass pengar
och ungarna på stranden

Gott
2008-06-04

  Ronny Berk
så närvarande den poesin i somrig grönskas tvåsamhets lov...ja...
2008-06-04

  Maria Zena Viklund
och däri ligger det sköna, applåder!
2008-06-04

  aftermath
låt oss finnas bland dina rader, i hängmattan så länge det bara är möjligt.
fint fångat Agnes
vackert utformad text
2008-06-04

    Maria Malm
Ett rofyllt \"nu\"..gillar raden \"hängmattor fyllda med ro\" speciellt.
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes