Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det behövs inga ord

 

Det brast 

gång på gång

gick det sönder

föll isär

förlorade fästet

tappade taget

brast

gick itu

tappade jaget

 

faller

tappar

mister

 

trött på brustenhet

längtar  helhet

 

våger du spegla dig

vågar du titta in

är du inte rädd för att

drukna

och förlora dig

i allt det tomma

mörker som snärjer mig

 

att färdas här

är att gå vilse

trampa snett och

snava in i hopplöshet

 

tappa inte bort dig

jag behöver ditt ljus

 

orkar du

 

jag lovar hålla dig i handen

och följa i dina spår

jag lovar ge dig kärlek

varje dag det går

 

men

 

stanna utanför mörkerdagar

och vaknätter

där råder ensamhetens lagar

värm mig

när solen  lyser

och månen är hel

 

vila tätt intill

 

det behövs inga ord

bara närvaro

blås lätt i mitt öra

det kan räcka

 

när man inga ord

orkar höra

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-04 15:41



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Där inte storm råder, växer en ljuv bris, något ditåt...
Gillar det raka i texten.
2008-06-04

  Elaine.S VIP
Wow så vacker...och utlämnande sårbar...
Applåd och bokmärke
2008-06-04

    Bodil Sandberg
Enormt vackra kärleksfulla rader ur hjärtats längtande djupt!!!!!
2008-06-04

  devilsangel
Underbara rader! Om att behöva någons närhet, stöd...det behövs inte så mycket...
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter