Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det natten gömde dyker upp i det avslöjande dagsljuset..


Fruktan för framtiden

Se in i din spegelbild
varför går den i tusen bitar
innan du hinner se vem du är?
Om natten far tankarna till avgrundens mörka marker
finner där inget annat
än just fruktan för framtiden
för det natten gömde
dyker upp i det avslöjande dagsjuset
smärtsamt är det uppvaknandet
det man trodde var borta
flyter alltid upp till ytan




Fri vers av Skrivarn
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-04 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn