Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återblick El Camino


Färdmedel

 

  Åker man tåg eller buss och ser en vacker vy, så tänker man: den där utsikten vill jag njuta lite mer. Men man kan ju inte bara säga åt föraren att stanna. Tänk om man istället åkte bil!

Åker man bil och ser en vacker vy så tänker man: här är det motorväg här kan jag inte stanna. Tänk om man istället åkte cykel! 

Åker man cykel och ser en härlig vy tänker man: jag kan ju inte stanna nu när det äntligen är nerförsbacke. Om jag vandrade skulle det gå.

När jag vandrar och kommer till en vacker vy tänker jag: här borde  jag stanna och njuta stunden, men jag måste komma i tid till härberget innan det blir fullt. Bäst att pinna på.

Kanske måste man lära sig njuta och tänka på sen senare.

 




Övriga genrer av Mona*
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-04 18:33



Bookmark and Share


  korpfjäder
Vad jag älskar dig för den här! Och i samma stund jag skriver det känner jag att jag vill stanna här ett tag. Mm. Minsann gör jag det!
2008-06-04

  Hannadraken
den här är väldigt bra! (har jag sagt det förr?)
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*