Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När försvinner depressionens nattsvarta helvete?


När är ögonen klara som havet igen?

När är ögonen klara som havet igen?
När är munnen öppen för ett leende igen?
När försvinnner depressionens nattsvarta helvete?
När blir gräset grönt igen?
När återvänder livet till själen?
När är jag fri o flyger bland himmelens moln?
Den tiden skall komma
då jag hittar den harmoni jag saknar




Fri vers av Skrivarn
Läst 207 gånger
Publicerad 2008-06-04 18:55



Bookmark and Share


  friheten
BRA
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn