Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrande underbart

Jag vet inte
men det är något
med ditt sätt att
ta mjuka andetag
och pressa dem
mot min nacke

Kan bara inte
sätta fingret på det
men det är något
med ditt sätt att
respektera mig
för den jag är

Finns ingen förklaring
men det är något
med ditt sätt att
älska mig!

Jag vet inte och kan bara inte sätta fingret på det
Det finns ingen förklaring på kärlek

den bara existerar mellan dig och mig




Fri vers av caraa
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-04 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa