Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens diamanter.

Tystnaden har fångat min värld.
Stilla ljuskäglor flämtar.
Blåser ut de sista som jag blivit lärd.
En avlägsen klocka i rummet klämtar.

En enslig stjärna på himlen ler.
Under himlen är jag är jag så liten.
Blinkar, fokuserar och plötsligt är de fler.
Sträcker mig uppåt men når inte sista biten.

Nattens svaga ljus gör mig trygg.
Jag vet att nattens diamanter håller i sina tömmar.
Försöker räkna dem alla där jag ligger på rygg.
Älskar alla stjärnor som väver mina drömmar.




Fri vers av Arcadia1
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-05 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arcadia1
Arcadia1