Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt

 

Här

Utan

Allt

 

 

Det är allt

 

 

08-06.10




Fri vers av Lena Renman
Läst 453 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-13 08:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
en balkong är kanske något
att stå efter ibland,
men önska dig hellre en plätt
att påta i,
ett närbeläget grönsaksland...
2008-07-22

  Maria Zena Viklund
håller med Ulf nedan, snyggt!
2008-06-14

  Ulf Lagerholm
oh, jag fullkomligt tokälskar dessa destilat, droppar som endast är just droppar

suveränt hörru
kram
2008-06-13

  Erik L
Fascinerande text. Få ord och radbrytningar gör att varje ord väger tungt och du väver ihop det hela snyggt i slutraden. Bra text!
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman