Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hagtorn



bleknande hagtorn
tulpaners tomma stjälkar

högsommaren bär




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-05 20:32



Bookmark and Share


  Cris
SÅ fint du får till det.
2008-07-06

  Nina V A
högsommar brukar man tänka på i färger eller iaf i ett intensivt värmesken så därför landar ditt avtryck friskt nytt i sitt bleknande och med tomma stjälkar, vacker som i en rörelsebild och det är ju faktiskt just alldeles sant. högsommaren bär, underbart!
2008-06-08

  Björn Karlsson
In memoria
försommar - rik
2008-06-06

  Ulf Lagerholm
en vacker fotografisk stillstudie
2008-06-06

  korpfjäder
två bilder bildar en tredje som i sig bär de två första...
mm. så ska de skrivas. Gillar!
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP