Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TUTA INTE!

 

 

om ni kör förbi

 

sover nog i hammocken i natt




Övriga genrer av Mona*
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-06 20:11



Bookmark and Share


    Skye
*ler* underbar!
2008-06-12

  Bjarne Nordbö
Ha, den va skön. Bor själv en bit från vägen så det behöver jag inte oroa mig för. Däremot bor jag franne med golfbana...
2008-06-08

  korpfjäder
Oh! härligt. Lovar att vara försiktig med tutan!
2008-06-07

  Carl Thomas
Detta är det bästa jag läst idag din smarte katt!
2008-06-06

  * Ammi *
lovar ...!
inga mygg än ?
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*