Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att tappa taget om livet


Maskrosdun

När fötterna slutar bära mig faller jag...

Faller ner i maskrosdun


Och när molnen skingrar sig som en ridå, träder solen fram på scenen - som den huvudrollsinnehavare som hon är.


Jag greppar tag om hennes gula hårstrån och hon drar mig upp ur
bädden av maskrosdun


Men aldrig mer ska jag falla

Inte ens om maskrosdun fångar upp min kropp




Fri vers av Elinn
Läst 624 gånger
Publicerad 2008-06-06 23:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"And out of the sky came the sun\" (Roxy Music)
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Elinn
Elinn