Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en minut av mitt liv


...en porslinsmugg utan öron
står framför mig
kaffet är slut sedan länge
men ändå

ute på vägen åker bilar förbi
men jag väljer att inte se
lyssnar i stället

på barnen när de spelar kort
vet att de snart är ovänner

stora grabben står i duschen
och lillflickan hoppar studsmatta

eller vänta
nej hon har slutat
dags att gå och leta

igen...




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-07-02 18:17



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
denna text är bara för härlig...fick en härlig deja vu....när jag läste den...fin fångad minut!!
2005-07-03

  swimsus@gmail.com
Komiskt och härligt om en minut!!!
2005-07-02

  kath
ett utsnitt av vardagen...du skriver alltid så fint om livet, hela livet ryms i dina dikter...visar på den poesi livet är....

jag ser och känner värmen i de här orden....värmen för det som du har omkring dig
2005-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP