Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta inte min frihet ifrån mig



Ta inte min frihet ifrån mig

för vad är väl livet i en bur?

Vingklipp inte någon

för ditt eget höga nöjes skull

livet i sig är farligt

och det gör ont när strängar brister

men att leva i frihet

är allt...

så låt mig få flyga

och om jag kraschar

så var det kanske meningen...




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 636 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-07 11:47



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja precis, det önskar vi väl att alla får göra
fint skrivet!
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis