Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödskyss


Döden har fuktat mina läppar

med sin osmakliga saliv

och tagit en smakbit från min sinande livskraft

men min ande var starkare

tog mig åter upp över ytan

lät mig gå vidare utan att stanna

tiden var ännu inte inne....


Men en dag ska vi dansa med varandra...




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 479 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-30 22:02



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Det ska dröja länge...men jag vet.. tankarna kommer...mycket fin dikt!
2008-09-14

  Mats Henricson
"Dödsdansen",ja, den dansen lär väl inte vara särskilt aktiv......., man hoppas alltid att den fjärran är.......
2008-06-30

  * Ammi *
vännen .. låt det dröja, du är stark!
kramen
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis