Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektioner En \"baraordare\"


I mellanrummet


Kanske är det bara precis när man släppt taget
för att rulla över mot annan livskant
som man kan njuta den i vinden
förbipasserande fjäderns fulla skönhet
och inse att det väsentligaste var
något helt annat än det sedan länge tillbaka tänkta.






Övriga genrer av _Mian_
Läst 419 gånger
Publicerad 2005-07-07 00:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alltså du skriver bara så bra, njuter av dina ord.
2005-07-07
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_