Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordgubbsdrömmar *

 

Jordgubbsdrömmar
löften om framtid
plantorna växer
av din omvårdnad
jag vid din sida

 

Håll om mig
låtsas du
tycker om mig
säg det ömt
i mitt öra

 

Jag behöver
inte låtsas
det är på riktigt
jag tycker om dig
här och nu

 

Tillsammans
jordgubbsdrömmar
kanske blir verklighet
blandat med kyssar
om ödet tillåter




Fri vers av Annette Andersson
Läst 469 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-07 23:44



Bookmark and Share


  Maria T
Hoppas jordgubbsdrömmarna blev verklighet
blandat med kyssar
Vackert
2008-08-09

  Michaela Dutius
En härligt öm och romantisk text som går rakt in i hjärtat!
2008-06-08

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vilken underbart söt text!!!
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson