Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De giriga tar precis allt de ser..


De snälla stackarna föder de själviska idioterna

De giriga som allt vill ha
tar precis allt de ser
de snälla stackarna föder de själviska idioterna
så fungerar det kapitalistiska samhället
tjäna så mycket du orkar
få så många som möjligt att lida
tänk bara på dig själv
jävla egoister!!




Fri vers av Skrivarn
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-08 00:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Materialismen är vidrig och oförsvarbar.
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn