Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kastade kärlek på dig men du sprutade ner mig

Jag kan inte kalla dig för älskling
men minns du vår kyla
Sovrummet badade i blått
du på din sida och jag på min

Vår kärlek var osäker
och till en början naiv
Åtminstone jag
trodde att vi hade allt

Jag skulle kunna säga
att jag slösade med min kärlek
men vad gör det för skillnad
när spild mjölk är spild mjölk
och ingen vill slicka upp
gammal stinkade sörja

Du var pragmatisk och pessimistisk
fast du gömde dig bakom realism
Jag var känslig, rädd och osäker
men du såg eller förstod
aldrig hela mig

Ändå var det du och jag
mot världen
och jag kastade så mycket kärlek
men du bara sprutade ner mig
från mina rosa moln

Och kära föredetta älskling
det tog mig tre och ett halvt år
att förstå att vi var fel
och att vi fanns
på grund av en naiv flickas illusion





Fri vers av Bevingad
Läst 372 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-08 13:05



Bookmark and Share


  Don Michael
Fint och poetiskt! Jag känner igen mig...alla har vi mer eller mindre varit med om samma sak. Men man växer. Lärdom.
2008-10-19

    medlidande
åh. det här skulle kunna vara mig, gud så fint <3
2008-08-21

  Alice Wonderland
vilken fin text.... fan va bra du skriver....
2008-06-18

  papessa
ibland kan det ta tid innan man förstår, men huvudsaken att insikten infinner sig
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad